Et trobes a Inici / Nota legal 14.11.2018

NOTA LEGAL

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de L'Eix Comercial del Raval, des d'ara l'Eix.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), còpia o emmagatzematge sense autorització expressa i per escrit de l'Eix.

L'Eix no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d'aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avís, la informació continguda en ella.

L'Eix Comercial del Raval: CIF G-63383863.

Política de Privacitat

L'Eix, informa als seus usuaris que les dades personals que ens proporcionen formaran part d'un fitxer informatitzat que ha estat creat i mantingut sota la responsabilitat de l'Eix domiciliat en Nou de La Rambla, 14, baixos, 08001 Barcelona.

L'única finalitat d'aquest fitxer és la tramitació de la informació que sol·liciti l'usuari. Per a donar compliment amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li vam informar que les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats única i exclusivament per l'Eix, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

A l'acceptar les presents condicions de política de privadesa, manifest així mateix que he estat informat/a de les mateixes i que em comprometo al seu sencer compliment durant la meva visita a aquesta plana web.

BUSCADOR ASSOCIATS

Cercar per activitat
Cercar per associació

DESTACATS

COL.LABORACIONS I SUPORTS

LES NOSTRES ASSOCIACIONS

  • Fundació Barcelona Comerç
  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
© Eix del Raval, 2018. Tots els drets reservats.  |  Contactar  |  Nota legal  |  Mapa de la Web  |  RSS RSS Feeds