Et trobes a Inici / Notícies 16.11.2018

NOTÍCIES

Vides rere el taulell   Enviar a un amic Imprimir
03_01_2017 Vides rere el taulell

Després que al llarg del 2016, diversos centres cívics de Barcelona han acollit l'exposició Vides rere el taulell, aquesta exposició sobre el comerç barceloní arriba al Raval.

Es tracta d'un projecte fotogràfic de Mònica Villanueva Benet i David Torreblanca Vera que vol ser una mirada sobre el comerç tradicional de Barcelona.
- Ella: filòloga i professora en un institut públic; fotògrafa aficionada amb un interès especial pel retrat i la fotografia de viatges.
- Ell: fotògraf i dissenyador gràfic; especialitzat en fotografia d’arquitectura, de viatges i en crítica fotogràfica a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Coproduït per la Xarxa de Centres Cívics i realitzat en el marc del projecte de fotografia documental Objectiu BCN, Vides rere el taulell se centra en la figura dels botiguers, amb un punt nostàlgic alhora que una intenció reivindicativa i d'homenatge.

Vides rere el taulell s’apropa a botigues molt significatives de la ciutat, algunes de les quals es troben en perill d’extinció o han desaparegut ja. Al llarg del recorregut, els autors ens plantegen diverses preguntes:
- Deu ser que certes formes de vida s’estan perdent?
- Què signifiquen aquestes botigues per als seus propietaris?
- De què depèn la supervivència d’aquests establiments?
- Ens interessa perdre aquest tret d’identitat ciutadana en benefici de la globalització i el turisme massificat?

L'exposició es podrà veure a l’Eix Comercial del Raval (c. Nou de la Rambla, 14) del 12 al 31 de gener, de dilluns a divendres entre les 16 a 19:30h.

BUSCADOR ASSOCIATS

Cercar per activitat
Cercar per associació

DESTACATS

COL.LABORACIONS I SUPORTS

LES NOSTRES ASSOCIACIONS

  • Fundació Barcelona Comerç
  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
© Eix del Raval, 2018. Tots els drets reservats.  |  Contactar  |  Nota legal  |  Mapa de la Web  |  RSS RSS Feeds