Te encuentras en Inicio / Noticias 15.11.2018

NOTICIAS

225 anys: de Conde del Asalto a Nou de la Rambla   Enviar a un amigo Imprimir
04_10_2013 225 anys: de Conde del Asalto a Nou de la Rambla


Avui s'inaugura l'exposició "225 anys: de Conde del Asalto a Nou de la Rambla". Serà a les 20.30 h. a la seu de l'Eix Comercial del Raval (Nou de la Rambla, 14).

Aquest acte és el primer de tot un any conmemoratiu de l'obertura, fa 225 anys, del carrer Conde del Asalto. Aquí us deixem amb una mica més d'informació. Ah, I no ho oblideu: us esperem aquest vespre amb ganes de quedar bocabadats!

L’Associació de Veïns i Comerciants del Carrer Nou de la Rambla i rodalies commemora des de primers d’Octubre a últims de juny de 2014, els 225 anys de l’obertura del carrer. L’objectiu de l’esdeveniment és donar a conèixer la riquesa històrica d’aquest carrer que ha estat considerat l’Avinguda de la Moda, així com un referent de la nit bohèmia de la ciutat.
Durant aquest any es faran 3 exposicions que pretenen acostar-nos a la vida comercial, històrica i festiva del carrer.
També estan programades dues conferències , una ruta guiada al llarg del carrer i moltes altres activitats que us anirem desvetllant.
Encetarem la celebració amb l’exposició “225 anys de comerç”, el dia 4 d’octubre a la seu de L’Eix Comercial del Raval (Nou de la Rambla, 14, baixos) a les 20.30h.
Us hi esperem!
Avui s'inaugura l'exposició "225 anys: de Conde del Asalto a Nou de la Rambla". Serà a les 20.30 h. a la seu de l'Eix Comercial del Raval (Nou de la Rambla, 14). Aquest acte és el primer de tot un any conmemoratiu de l'obertura, fa 225 anys, del carrer Conde del Asalto. Aquí us deixem amb una mica més d'informació. Ah, I no ho oblideu: us esperem aquest vespre amb ganes de quedar bocabadats! L’Associació de Veïns i Comerciants del Carrer Nou de la Rambla i rodalies commemora des de primers d’Octubre a últims de juny de 2014, els 225 anys de l’obertura del carrer. L’objectiu de l’esdeveniment és donar a conèixer la riquesa històrica d’aquest carrer que ha estat considerat l’Avinguda de la Moda, així com un referent de la nit bohèmia de la ciutat. Durant aquest any es faran 3 exposicions que pretenen acostar-nos a la vida comercial, històrica i festiva del carrer. També estan programades dues conferències , una ruta guiada al llarg del carrer i moltes altres activitats que us anirem desvetllant. Encetarem la celebració amb l’exposició “225 anys de comerç”, el dia 4 d’octubre a la seu de L’Eix Comercial del Raval (Nou de la Rambla, 14, baixos) a les 20.30h. Us hi esperem!

BUSCADOR ASOCIADOS

Buscar por actividad
Buscar por asociación

DESTACADOS

COLABORACIONES Y SOPORTES

NUESTRAS ASOCIACIONES

  • Fundació Barcelona Comerç
  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
© Eix del Raval, 2018. Todos los derechos reservados.  |  Contactar  |  Nota legal  |  Mapa de la Web  |  RSS RSS Feeds